сложих Бош свещи .. иначе утре пристига еку-то и ще ви споделя какво е положението!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Евентуална смяна на ЕКУ
Collapse
X
-
защо колега след слагането на свещите колата е направо друга.. в добрия смисъл де..просто ги намерих с голяма отстъпка.. а за дензото и НЖК-то не ми достигаха много финансите щото се сменя и ангренажен ремък,ролки,водна помпа.. иначе за тях не съм правил компромис взех си ИНА а знаеш тяхната цена и просто трябваше едното да е малко по евтино
Comment
-
Първоначално публикувано от donticiano Покажи съобщениезащо колега след слагането на свещите колата е направо друга.. в добрия смисъл де..просто ги намерих с голяма отстъпка.. а за дензото и НЖК-то не ми достигаха много финансите щото се сменя и ангренажен ремък,ролки,водна помпа.. иначе за тях не съм правил компромис взех си ИНА а знаеш тяхната цена и просто трябваше едното да е малко по евтиноFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
аз не се сърдя колега просто трябваше да се направи с едната покупка компромис че финансите бяха ограничени..
току що пристигна екуто но не е същото.. мамка му.. с голяма букса отстрани.. направо съм скапан вече.. нещо не ми върви...BillyBoy кажи къде да закарам тогава ще си я издърпам до там ..евентуално просто кажи кои друг да я диагностицира
Comment
-
Първоначално публикувано от donticiano Покажи съобщение[ATTACH]135401[/ATTACH] ето така изглежда и моя двигател колеги ако ще помогне нещоFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Моята е със алуминиевия капак иначе щяхме да сменим всичко докато открием проблема единственното нещо което можем да направим за момента е да пробваме моите свещи на твоята кола.Бих те пратил във Формулата там имаше едно момче което наистина ги разбираше нещата Апостол мисля се казваше.Но там съм бил преди 3-4 години незнам дали още ще работи там,незнам да не стане така да те пратя там пък да не стане нищо и после да има приказки.Ако искаш отиди там.Другия вариант е да отидеш при Жоро Къдравия тои е Фиатаджия и може да я провери виж за него бях забравил,сега се сетих.Ако не ти е зор колата понеделник и или вторник може да идем.Пиши ми на ЛС да ти дам телефона му.Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 21:16.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Колега пуснал съм агенти да издирват ЕКУ, но за сега без успех, намерих две, но едното е със загубен ИМО и ключ, а другото е със загубен ключ и в двата случая не ти върши работа.
Съжалявам за издънката с ЕКУто което ти пратих, но трябваше да го изкоментираме по на широко, за да не стават грешки като в случая.Ще опитам да ти намеря ЕКУ, но може да отнеме време.
Поздрави
Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24
Comment
-
Taкaaaaa, в крайна сметка след мъки, стенания и даване на зор ... колата проработи ... след смяна датчици,дебитомер,термостат,бензинова помпа,филтри разни, настройка и обучение..... обаче.... тази сутрин.. пак имаме проблемчета.....хехе имах си хас всичко да е наред..много трудно запали.. може би на 4,5-то въртене(а преди на половин оборот дето са вика палеше) .. и запалихме благополучно.... и като се почна едно препукване в гърнетата (това на бензин) и губене на мощност...след 5 мин. мъки,позагря и се оправи..върви си съвсем нормално .. даже по добре като че ли от преди ..свещи ли са,кабели ,бобини ли са,дави ли се .. не знам.. предложения... данеби пък наистина еку-то да бърка нещата нещо..
Все пак Благодаря Колеги за помоща която ми оказахте.. и вече ще Ви слушкам повече
Comment
-
Първоначално публикувано от donticiano Покажи съобщениеTaкaaaaa, в крайна сметка след мъки, стенания и даване на зор ... колата проработи ... след смяна датчици,дебитомер,термостат,бензинова помпа,филтри разни, настройка и обучение..... обаче.... тази сутрин.. пак имаме проблемчета.....хехе имах си хас всичко да е наред..много трудно запали.. може би на 4,5-то въртене(а преди на половин оборот дето са вика палеше) .. и запалихме благополучно.... и като се почна едно препукване в гърнетата (това на бензин) и губене на мощност...след 5 мин. мъки,позагря и се оправи..върви си съвсем нормално .. даже по добре като че ли от преди ..свещи ли са,кабели ,бобини ли са,дави ли се .. не знам.. предложения... данеби пък наистина еку-то да бърка нещата нещо..
Все пак Благодаря Колеги за помоща която ми оказахте.. и вече ще Ви слушкам повече
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
Comment